SAMBA el GAMBO Kokkola

Alkavan kauden viikkotuntiohjelma

Maanantai 19:15 - 20:15 Showtunti (parilliset viikot)

Maanantai 19:15 - 20:15 Bateria, vapaa soittotunti (parittomat viikot)

Tiistai 18:00 - 19:00 Samban alkeet*

Tiistai 19:15 - 20:15 Jatkotaso

Keskiviikko 17:30 - 18:20 Nuorten samba*

Keskiviikko 18:30 - 19:30 Kuntosamba*

Torstai 17:30 - 18:20 Lasten samba*

*) alkeista lähtevät ryhmät

Lisäksi järjestämme viikonloppukursseja, joiden teemana on mm. karnevaalisamban soitto sekä samba-reggae, axé ja baile funk -tanssit. Näille kursseille tulee erilliset ilmoittautumiset.

Tuntikuvaukset

Lasten samba

Karnevaalisambaa 7-10 -vuotiaille. Tunnilla opetellaan samban perusaskelia, käsiliikkeitä ja tehdään sarjoja sekä harjoitellaan tanssillista itseilmaisua.

Nuortensamba

Karnevaalisambaa 11-15 -vuotiaille. Tunnilla opetellaan samban perusaskelia, käsiliikkeitä ja tehdään sarjoja sekä harjoitellaan tanssillista itseilmaisua.

Samban alkeet

Karnevaalisamban perustunti yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Tunnilla keskitytään karnevaalisamban perustekniikkaan, kuten samba no pé -askeleeseen, lantion liikkeisiin sekä vartalon ja käsien käyttöön. Lisäksi tehdään vauhdikkaita askelsarjoja. Tunti sopii sekä naisille että miehille.

Jatkotaso

Karnevaalisamban jatkotunti vuoden tai kauemmin tanssineille. Tunnilla syvennetään perustekniikan osaamista samba no pé -harjoitusten, lantiotreenin, vartalon ja käsien käytön sekä vauhdikkaiden sarjojen avulla.

Kuntosamba

Kuntosambassa keskitytään lihaskunnon ja kestävyyden harjoittamiseen. Tunnilla tanssitaan helppoja ja hauskoja sarjoja, joten osallistua voi myös ilman aiempaa kokemusta. Tanssimme samban lisäksi mm. samba-reggaen, axén ja baile funkin tahtiin.

Showtunti

Esiintymistaitoa ja koreografioita painottava tanssitunti esiintymisestä kiinnostuneille. Tunnilla keskitytään esiintymisen perusasioihin ja opetellaan keikoilla käytettäviä koreografioita. Taitovaatimuksena samba no pé -askeleen hallinta. Vain parillisina viikkoina.

Bateria, vapaa soittotunti

Vapaamuotoista rummuttelua yksin ja yhdessä. Vain parittomina viikkoina.

harjoitussali3
harjoitussali1
harjoitussali2