Samba el Gambo
SAMBA el GAMBO Kokkola

Alkavan kauden viikkotuntiohjelma

Maanantai 17:15 - 18:15 Nuortensamba*

Maanantai 18:30 - 19:45 Kuntosamba*

Tiistai 17:30 - 18:30 Lasten samba*

Tiistai 18:45 - 20:00 Perustaso 1*

Keskiviikko 18:00 - 19:15 Perustaso 2

Torstai 18:15 - 19:00 Satusamba*

Torstai 19:15 - 20:30 Jatkotaso

*) alkeista lähtevät ryhmät

Lisäksi järjestämme viikonloppukursseja, joiden teemoina ovat karnevaalisamban soitto ja samba-reggae ja axé –tanssit. Näille kursseille tulee erilliset ilmoittautumiset.

Tuntikuvaukset

Nuortensamba

Nuorten ryhmä on 11 - 15 vuotiaille. Tunneilla keskitytään samban tekniikkaan tutustumiseen, koreografioihin, musiikkiin sekä samban fiilikseen.

Kuntosamba

Kuntosamba keskittyy lihaskunnon ja kestävyyden harjoittelemiseen. Koreografioita ja sarjoja tehdään paljon, joissa käytetään samban yksinkertaisia perustekniikoita hyödyksi, joten tunnille on kenen tahansa helppo osallistua.Tanssimme myös sambareggaeta.

Satusamba

4-6 -vuotiaiden ryhmä, jossa leikitään, askarrellaan ja tanssitaan yhdessä brasilialaisen musiikin tahtiin. Tunnilla innostetaan liikkumaan ja harjoitellaan itseilmaisua leikin avulla, lisäksi tutustutaan sambasoittimiin.

Lasten samba

Karnevaalisambaa 7-10 -vuotiaille. Tunneilla opetellaan samban perusaskelia ja lyhyitä sarjoja brasilialaisen musiikin tahtiin sekä innostetaan liikkumaan ja harjoitellaan itseilmaisua tanssin ja leikin avulla.

Perustaso 1

Karnevaalisamban perustunti aloittaville harrastajille. Tunnilla keskitytään karnevaalisamban perustekniikkaan, kuten perusaskeleeseen, lantion liikkeisiin sekä vartalon ja käsien käyttöön. Lisäksi tehdään vauhdikkaita tanssisarjoja. Tunti sopii sekä naisille että miehille.

Perustaso 2

Karnevaalisamban perustunti vuoden tai kauemmin tanssineille. Tunnilla syvennetään perustekniikan osaamista samba no pé –harjoitusten, lantiotreenin sekä vauhdikkaiden sarjojen avulla.

Jatkotaso

Karnevaalisamban jatkotason tunti useamman vuoden harrastaneille. Tunnilla syvennetään ja sovelletaan perustekniikan osaamista sekä vahvistetaan jokaisen omaa persoonallista tanssityyliä samba no pé –harjoitusten, lantiotreenin sekä vauhdikkaiden sarjojen avulla.

harjoitussali3
harjoitussali1
harjoitussali2